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2006

Alter, T., Bori, A., Hamedy, A., Ellerbroek, L., Fehlhaber, K.

Influence of inoculation levels and processing parameters on the survival of Campylobacter jejuni in German style fermented turkey sausages.

Food Microbiol. 23 (2006), S. 701-707.

Fehlhaber, K., Hildebrandt, G.

Fächer des öffentlichen Veterinärwesens im Studium. 

Archiv für Lebensmittelhygiene 57 (2006), S. 202-203.

Habermann, B., Unrath, J., Braun, P., Fernandez-Castro, N.

Desinfektion von Bruteiern mittels ozonhaltiger Medien.

Landtechnik 61 (2006) S. 384-385.

Lücker, E.

Maßnahmen und Alternativen zur Reduzierung des humanen BSE-Expositionsrisikos.

Nova Acta Leopoldina NF (2006) 94,167-181

Poerschmann, J., Trommler, U., Biedermann, W., Truyen, U., Lücker, E..

Sequential pressurized liquid extraction to determine brain-originating fatty acids in meat products as markers in bovine spongiform encephalopathy risk assessment studies.

Journal of Chromatography A (2006), 1127, (1-2), S. 26-33

Schulzig, H. S., Fehlhaber, K.

Seroprevalence of Toxoplasma gondii in conventionally and organically produced pork and pork-products.

Fleischwirtschaft Heft 12 (2006), S. 106-108.