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2002

Agazzi, M.E., Barrero-Moreno, J.M., Lücker, E., von Holst, C., Anklam, E.

Performance comparison of two analytical methods for the detection of tissues of the central nervous system in sausages: results of an interlaboratory study.

Eur. Food Res. technol. (2002) 215, 334-339.

Aupperle, H., Lücker, E., Overhoff, M., Schoon, A.

Verfahren zum Nachweis von im Hinblick auf die bovine spongiforme Enzephalopathie (BSE) unerwünschten Zutaten in Fleischerzeugnissen. 6. Immunhistologischer Nachweis von zentralem und peripherem Nervengewebe in Fleischerzeugnissen.

Fleischwirtschaft (2002) 83 (3), 100-104.

Biedermann, W., Lücker, E., Hensel, A.

GC-MS analysis of CNS-specific fatty acids - a potential reference method for the detection of CNS based specified risk material (SRM) in meat products. Berl. Münch. Tierärztl. Wschr. (2002) 115, 131-134.

Braun, P., Fehlhaber, K. 

Combined effect of temperature, aw, and pH on enzymatic activity of spoilage-causing bacteria.

Milchwiss. 57, 2002, 134-136.

Braun, P., Büchner, S., Fehlhaber, K. 

Quantitative Bestimmung von Lipasen und deren Hitzestabilität in Lebensmitteln tierischer Herkunft.

Berl. Münch. Tierärztl. Wschr. 115, 2002, 24-29

Braun, P., Mayer, K., Fehlhaber, K.:

Breaking procedure as an important way of contamination of the liquid egg product with Salmonella Enteritidis.

Arch. Lebensmittelhyg. 53, 2002, 124 – 126

Horlacher, S., Lücker, E., Eigenbrodt, E., Wenisch, S.

ZNS-Emboli in der Rinderlunge.

Berl. Münch. Tierärztl. Wschr. (2002) 115, 1-5.

Lücker, E. Biedermann, W., Lacheb, S., Hensel, A.

Verfahren zum Nachweis von im Hinblick auf die bovine Enzephalopathie (BSE) unerwünschten Zutaten in Fleischerzeugnissen. 7. Nachweis von Hirngewebe mit der Gaschromatographie-Massenspektrometrie (GC-MS).

Fleischwirtschaft (2002) 82 (10), 124-126.

Lücker, E. Hardt, M., Groschup, M.

Detection of CNS and PrPSc in meat products.

Berl. Münch. Tierärztl. Wschr. (2002) 115, 111-117.

Lücker, E., Schlottermüller, B., Martin, A.

Studies on contamination of beef with tissues of the central nervous system (CNS) as pertaining to slaughtering technology and human BSE-exposure risk.

Berl. Münch. Tierärztl. Wschr. (2002) 115, 118-121.

Richter, T., Braun, P. u. Fehlhaber, K. 

Einfluss von würzenden Futterzusätzen auf den Geschmackvon Hühnereiern.

Berl. Münch. Tierärztl. Wschr. 115, 2002, 200-202.