Buchbeiträge

Buchbeiträge

2013

Johne, R., Albert, T.
Hepatitis E virus and other viruses occasionally reported as foodborne.
In: F.J.M. Smulders, Birgit Norrung, Herbert Budka (eds): Food safety assurance and veterinary public health. Vol. 6: Foodborne viruses and prions and their significance for public health. Wageningen Academic Publishers, 2013, 201-228.

2007

Fehlhaber, K., Kleer, J., Kley, F. (Hrsg.):
Handbuch der Lebensmittelhygiene. Paperback-Studienausgabe.
Behr`s Verlag Hamburg (2007), 976 S. (Fehlhaber 74 S.).

Braun, P.G.:
Microbial Exoenzyme Production in Food.
Advances in Applied Microbiology. Volume 61, chapter 29, (2007), p. 59-87.
 

2006

Braun, P.
Modelling microbial food spoilage. Food spoilage microorganisms.
Woodhead Edited by Clive de W. Blackburn, Woodhead Pubishing Limited. Cambridge, England, Kapitel IV, 2006. p. 86-111.
 

2005

Fehlhaber, K., Kleer, J., Kley, F. (Hrsg.):
Handbuch Lebensmittelhygiene.
Behr’s Verlag Hamburg, 496 S. (Fehlhaber: 66 S.), 2005.

Braun, P:
Verderb von Lebensmitteln. In: Handbuch der Lebensmittelhygiene,
Behr´s Verlag, Hamburg (2005), (Braun 18 S.), Herausgeber Fehlhaber, K., Kleer, J., Kley, F.

Braun, P., Meyer, K., Reglich, K., Wicke, A.,
Fehlhaber, K.:
Investigations for risk assessment on the behaviour of Salmonella enteritidis in hen’s eggs.
In: F.J.M. Smulders u. J.D. Collins (eds.): Food safety assurance and veterinary public health. Vol. 3: Risk management strategies: monitoring and surveillance.

Alter, T.:
Fleischfeinkosterzeugnisse.
In: Handbuch der Lebensmittelhygiene, Behr’s Verlag, Hamburg (2005), (Alter 15 S.), Herausgeber Fehlhaber, K., Kleer, J. u. Kley, F.
 

2002

Alter, T., Fehlhaber, K. :
The influence of the immune status of slaughter pigs on the endogenous contamination of muscle tissue.
In: F.J.M. Smulders u. J.D. Collins (Hrsg): Food safety assurance in the pre-harvest phase. Academic Publishers, The Netherlands 2002, S.265-267.
 

2001

Fries, R., Bergmann, V. u. Fehlhaber, K. (2001) (Hrsg.):
Praxis der Geflügelfleischuntersuchung.
Verlag Schlütersche, Hannover.
 

2000

Fehlhaber, K. (2000):
Beitrag (Lebensmittelhygiene) zu E. Wiesner und R. Ribbeck (Hrg.): Lexikon der Veterinärmedizin. 4. Aufl., Enke im Hippokrates Verlag, Stuttgart, 2000.

1996

Fehlhaber, K.:
Eier, Eiprodukte und Erzeugnisse mit Eizusatz. 32 S.
In: H.-J. Sinell u. H. Meyer (Hrsg.): Lebensmittelsicherheit - HACCP in der Praxis. Behr´s Verlag Hamburg, 1996.
 

1995

Fehlhaber, K., Janetschke, P. (Hrsg.):
Higiene Veterinaria de los Alimentos. Acribia, S.A., Zaragosa (Spanien), 1995.

1994

Fehlhaber, K.:
Mikrobiologie von Eiern und Eiprodukten. 38 S.
In: W. Ternes, L. Acker, S. Scholtyssek (Hrsg.): Ei und Eiprodukte. Verlag Paul Parey, Berlin und Hamburg, 1994.
 

1992

Fehlhaber, K. u. Janetschke, P. (Hrsg.):
Veterinärmedizinische Lebensmittelhygiene. 584 S.
Gustav Fischer Verlag, Jena, Stuttgart, 1992.

letzte Änderung: 15.04.2018