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2013
Johne, R., Albert, T. 

Hepatitis E virus and other viruses occasionally reported as foodborne. 

In: F.J.M. Smulders, Birgit Norrung, Herbert Budka (eds): Food safety assurance and veterinary public health. Vol. 6:

Foodborne viruses and prions and their significance for public health. Wageningen Academic Publishers, 2013, 201-228.

 

 

2007                                                                                                                                                                             
Fehlhaber, K., Kleer, J., Kley, F. (Hrsg.):

Handbuch der Lebensmittelhygiene. Paperback-Studienausgabe.

Behr`s Verlag Hamburg (2007), 976 S. (Fehlhaber 74 S.).

 Braun, P.G.:

Microbial Exoenzyme Production in Food.

Advances in Applied Microbiology. Volume 61, chapter 29, (2007), p. 59-87.

 
2006
 Braun, P.

Modelling microbial food spoilage. Food spoilage microorganisms.

Woodhead Edited by Clive de W. Blackburn, Woodhead Pubishing Limited. Cambridge, England, Kapitel IV, 2006. p. 86-111.

 
2005
Fehlhaber, K., Kleer, J., Kley, F. (Hrsg.):

Handbuch Lebensmittelhygiene.

Behr’s Verlag Hamburg, 496 S. (Fehlhaber: 66 S.), 2005.

Braun, P:

Verderb von Lebensmitteln. In: Handbuch der Lebensmittelhygiene,

Behr´s Verlag, Hamburg (2005), (Braun 18 S.), Herausgeber Fehlhaber, K., Kleer, J., Kley, F.

Braun, P., Meyer, K., Reglich, K., Wicke, A., Fehlhaber, K.:

Investigations for risk assessment on the behaviour of Salmonella enteritidis in hen’s eggs.

In: F.J.M. Smulders u. J.D. Collins (eds.): Food safety assurance and veterinary public health. Vol. 3: Risk management strategies: monitoring and surveillance.

Alter, T.:

Fleischfeinkosterzeugnisse.

In: Handbuch der Lebensmittelhygiene, Behr’s Verlag, Hamburg (2005), (Alter 15 S.), Herausgeber Fehlhaber, K., Kleer, J. u. Kley, F.

 
2002
 Alter, T., Fehlhaber, K. :

The influence of the immune status of slaughter pigs on the endogenous contamination of muscle tissue.

In: F.J.M. Smulders u. J.D. Collins (Hrsg): Food safety assurance in the pre-harvest phase. Academic Publishers, The Netherlands 2002, S.265-267. 

 
2001
 Fries, R., Bergmann, V. u. Fehlhaber, K. (2001) (Hrsg.):

Praxis der Geflügelfleischuntersuchung.

Verlag Schlütersche, Hannover.

 
2000
 Fehlhaber, K. (2000):

Beitrag (Lebensmittelhygiene) zu E. Wiesner und R. Ribbeck (Hrg.): Lexikon der Veterinärmedizin. 4. Aufl.,

Enke im Hippokrates Verlag, Stuttgart, 2000.

 
1996
 Fehlhaber, K.:

Eier, Eiprodukte und Erzeugnisse mit Eizusatz. 32 S.

In: H.-J. Sinell u. H. Meyer (Hrsg.): Lebensmittelsicherheit - HACCP in der Praxis. Behr´s Verlag Hamburg, 1996.

 
1995
Fehlhaber, K., Janetschke, P. (Hrsg.):

Higiene Veterinaria de los Alimentos. Acribia, S.A., Zaragosa (Spanien), 1995. 

 
1994
 Fehlhaber, K.:

Mikrobiologie von Eiern und Eiprodukten. 38 S.

In: W. Ternes, L. Acker, S. Scholtyssek (Hrsg.): Ei und Eiprodukte. Verlag Paul Parey, Berlin und Hamburg, 1994.

 
1992
 Fehlhaber, K. u. Janetschke, P. (Hrsg.):

Veterinärmedizinische Lebensmittelhygiene. 584 S.

Gustav Fischer Verlag, Jena, Stuttgart, 1992.